TechData

NetApp TechData HCI Done Right

We are ready! Are you ready for Next?

Nieuwe vormen van mobiliteit en de manier waarop applicaties uitgerold worden, vragen om een betere, snellere en makkelijkere manier om het datacenter aan te sturen. Hyper Converged Infrastructuur (HCI) is het antwoord en daarbij ook nog één van de snelst groeiende infrastructuurmodellen; IDC schat een 86% samengestelde jaarlijkse groei (CAGR). Met NetApp HCI kunt u uw klanten een oplossing bieden waarbij gemixte workloads geconsolideerd kunnen worden door middel van het unieke Quality of Service (QoS) concept, hiermee kunt u gegarandeerde performance bieden. Daarbij zullen schaalbaarheid en automation nooit meer bottlenecks zijn in dit Next Generation Datacenter. Dit is uw kans om u als NetApp HCI partner te onderscheiden in de markt en te profiteren van ons momentum.

Are you ready to take the Next step with us?

We are ready!

Wij bieden u:

  • Gebruik NetApp NGDC om waarde toe te voegen aan uw oplossingen en daarmee de betrokkenheid van uw klant te behouden en te vergroten.
  • Bewezen services voor block en file storage.
  • Gemakkelijke uitbreiding van uw IT-portfolio met nieuwe oplossingen.
  • Verkoop bewezen NetApp services om HCI oplossingen te plannen, bouwen en uit te rollen. Natuurlijk kunt u ook uw eigen services aanbieden.
  • Genereer extra inkomsten door tegelijk met NetApp HCI, ook betrokken te zijn bij het implementeren van de netwerken en VMware licenties.

Are you ready for Next?

NetApp HCI is de enterprise infrastructuur oplossing, geleverd op een door NetApp ontworpen architectuur met de gegarandeerde performance van de innovatieve SolidFire-technologie, gecombineerd met VMware vSphere virtualisatie en ONTAP Select file services.

Bekijk de video hiernaast en zie wat NetApp HCI voor u kan betekenen.

Meer informatie?

Stuur een mail aan robertjan.dullaart@netapp.com, of bel 020 503 9600.